Få fjernet støv og restprodukter med centralstøvsugning.

Det fleste produktionsvirksomheder og værksteder i Danmark, kender til udfordringen med støv og restprodukter, der på en måde skal ledes væk, og dermed betragtes som affald.
Dette kan løses med etableringen af en centralstøvsuger, der effektivt leder støv og restprodukter væk, således at medarbejderne ikke kommer til at indånde dette materiale.
Centralstøvsugning kan være relevant i mange sammenhænge, især på det steder, hvor der i løbet af dagen samler sig meget støv, der fx. kommer fra selve produktionen. Det er vigtigt, relativt hurtigt, at få disse restprodukter ledt væk, og samtidig skal den centralstøvsugning der tilbydes, være særdeles effektiv, således at man får ledt al støv og restprodukter væk hurtigst muligt.
Der kan etableres et centralt støvsugeranlæg inden eller ude, afhængig af virksomhedens behov.

Skræddersyet anlæg

Anlægget bliver skræddersyet efter virksomhedens behov og ønsker. Der er tale om professionelle og gennemtænkte løsninger, så der er sikkerhed for at centralstøvsugning foregår som den skal.
Der findes løsninger både med og uden montage, så det er noget man tager en løbende dialog om. Det afhænger af, hvilke form for centralstøvsugningsmodel der vil være den mest optimale i virksomheden. Hvis man i forvejen har et centralstøvsugningsanlæg, kan man også få udbygget dette anlæg, såfremt der er et større behov for centralstøvsugning.
Man kan bestille en uforpligtende projektgennemgang og tilbud, således man føler sig sikker på, at vælge den rigtige løsning.
Gennem årene har flexair.dk hjulpet mange brancher med centralstøvsugning, således at man kunne sikre sig, et godt og rent indeklima, til gavn for alle medarbejdere i virksomheden. Det gælder blandt andet fødevareindustrien samt erhvervs og fagskoler. Plast og papirsindustrien har også glæde af at bruge centralstøvsugning.