Find lindring med gua sha stenen

Når man gerne vil sørge godt for sin hud og pleje den med de bedste produkter, er det oplagt at finde gua sha produkter. Disse kan hjælpe med at give huden et yngre look, og udglatte rynker samt andre alderstegn.
Ved at bruge guasha produkter kan man reducere affaldsstoffer i huden og øge blodcirkulationen. Hvis man døjer med væskeophobninger er gua sha massage ligeledes en mulighed, da massage netop er med til at øge blodcirkulationen og dermed komme af med affaldsstofferne.
Selve gua sha stenen fås også som faceroller og dermed er det nemt at give sig selv en god gang velfortjent massage.
Man kan få selve stenen i hjerteform og med tilhørende massageolie. Her kan man bruge både den flade og rillede kant til ansigtsmassage, alt afhængig af, hvor meget man vil gå i dybden med sin massage.
Det er også muligt at få lidt større guasha sten, som man kan bruge på større områder af kroppen, fx. på lårene. Her er stenene vældig gode til at fjerne cellulite, og få bugt med denne gene som man selv kan synes er irriterende at se på.
Tjek https://gua-sha.dk/ for at finde de produkter der kan hjælpe med pleje af huden.

At få massage

Hvis man går op i astrologi er det også muligt at få fine gua sha sten med stjernetegn på. Det kan gøre det ekstra personligt at få en sten, når der er graveret stjernetegn på. Foruden guasha produkter er der også andre skønne hudplejeprodukter der netop er designet til at fokusere på selvforkælelse. Der kan handles 24 timer i døgnet, så man kan altid finde et tidspunkt, hvor det passer ind at handle i ro og mag.
Prøv selv med massage eller få en ven eller veninde til at give massagen. Det er altid rart, at andre også rører ved huden, når det er med henblik på at berolige og lindre.
Mærk guasha stenens kølende og lindrende virkning når den gør arbejde med at give huden en endnu smukkere glød.