Fordelene ved træemballage med Tipa

For dem, der leder efter en miljøvenlig emballageløsning, der skiller sig ud fra mængden, er Tipa Træemballage et ideelt valg. Med en række forskellige stilarter og størrelser til rådighed er der noget, der passer til enhver virksomheds behov. Lad os se på fordelene ved at bruge Tipa til dine behov for træemballage.

Holdbarhed og styrke

Træemballage fra Tipa er utrolig holdbar og stærk. Det betyder, at det, du pakker, vil blive opbevaret sikkert under forsendelse og transport, hvilket reducerer brud og tab af varer under transporten. Og fordi den er fremstillet af vedvarende materialer, mister den ikke sin styrke over tid, som plastik eller pap kan gøre det.

Fleksibilitet

Tipa tilbyder en bred vifte af muligheder, når det gælder træemballage, herunder lette foldekasser og stive kasse-displays, der kan bruges i butikslokaler eller som hyldedisplays i supermarkeder. Desuden kan du tilpasse designet, så det passer til din virksomheds branding – med Tipas trykservice kan du tilføje ethvert branding, du ønsker, så dit produkt skiller sig ud på hylden!

Miljøvenlig

Træemballage er en miljøvenlig løsning sammenlignet med plast- eller kartonemballage. Det træ, som Tipa bruger, kommer fra bæredygtige skove, og alle deres produkter er fuldt genanvendelige og biologisk nedbrydelige – hvilket betyder, at der ikke kommer affald på lossepladser. Desuden er alle deres produkter fri for giftstoffer som f.eks. PVC eller BPA, hvilket gør dem sikre for både mennesker og miljø!

Ved at vælge træemballage fra Tipa vil virksomheder kunne drage fordel af en række fordele, herunder holdbarhed, fleksibilitet, miljøvenlighed og tilpasningsmuligheder – plus meget mere! Så hvorfor ikke give denne revolutionerende form for bæredygtig emballage en chance? Du vil ikke fortryde det!