Hvor tit bruger vi egentlig en flagstang med Dannebrog?

Vi danskere er glade for Dannebrog, selvom det kan få nogle uheldige konnotationer, hvis det er de forkerte fraktioner, som der benytter det som symbol, men heldigvis er det et fåtal, og vi andre kan med god samvittighed bruge det og bare vende det blinde øje mod dem, vi ikke kan lide, der bruger det.
Hvis man ikke allerede har en flagstang, som man kan flage med det danske flag med, så kan man jo købe en fra https://flagstangsfabrikken.dk/.
Godt nok behøver man ikke sådan en, hvis man vil vise Dannebrog frem, for man kan jo bare bruge de billige flag, eller man kan hænge et ægte flag op et sted, men det er bare noget andet, hvis man vil flage med Dannebrog på en flot måde.
Og vores flag findes i mange forskellige udformninger, hvor vi blandt andet kan fremhæve denne:

Man kan stort set hele tiden flage med Dannebrog

Som sådan behøver du ikke en anledning til at flage med Dannebrog, men det ser ikke godt ud i regnvejr, og du må ikke flage med det om natten, for så siger man, at man flager for Fanden.
Udlændinge bliver faktisk imponeret over, hvor tit vi danskere hiver det danske flag frem, for der er mange steder, hvor sådan en overivrig måde at flage med ens eget flag netop bliver sammenlignet med, når uheldige fraktioner bruger det.
Men i Danmark skal vi næsten bare til en nationalkamp i sport, og så hiver vi de rød/hvide-farver frem, og vi maler vores ansigt med Dannebrog.
Vi kan slet ikke få nok af det.
Men hvis du er i tvivl om, hvornår man plejer at flage med Dannebrog, så kan man bare se i kalenderen, om det er en mærkedag.
Og ellers kan du se efter, hvornår din nabo flager med det, men så kan du risikere, at du ender med at fejre naboens fødselsdag sammen med vedkommende, fordi det er derfor, at vedkommende flager.
Men det er jo heller ikke det værste, der kan ske ved at flage.