Solenergi til erhverv

El priserne stiger – og dermed stiger mange andre ting også, da vi anvender energi til rigtig mange ting. Derfor tænker jeg også at det er derfor der popper så mange Solenergi celler op på markerne rundt omkring i landet. Jeg skal da heller ikke gøre mig dårligere end jeg er, for jeg er også blandt dem, der har fået solenergi på vores virksomhed – det kan jo ikke betale sig andet. Godt nok er det en investering på lang sigt, men med de el priser der er pt. så er den investering også tjent hurtigt hjem igen.
Solcelle Guide, var det der overbeviste os om, at det var en god investering, at investere i Solenergi. Et er så lige privaten og et andet er når man taler om solceller til erhvervslivet – det er jo i lidt større proportioner – og så kræver det også lige lidt plads, hvis man ikke vil eller kan have sine solceller på taget.
Solceller til erhverv, tænker jeg da også er fremtiden frem – vi bliver simpelthen nødsaget til at finde alternative måder at få strøm og energi på. Nole vælger de store vindmølleparker, hvilket også er rigtig fint og godt, hvis man ellers har den plads der er nødvendig til lige den løsning.
Vi valgte solceller til virksomheden, men valgte samtidig også at få det til vores private bolig – og på den måde, fik vi dels installeret solcelle pladerne til privaten ind under omkostningerne til virksomheden. Vi kan kun sige at det var en super god løsning for os, for at vi kunne blive bæredygtige med en simpel installation – og selvom at effektiviteten påvirkes af årstiden og er en plads krævende installation, så er det samtidig en uudtømmelig energikilde. Så selvom der er ulemper, så overstiger fordelene mange gange de ulemper der er.
Selvfølgelig er der nogle overvejelser man lige skal tænke over inden man tager en beslutning om at få installeret solenergi.