Synlighed på nettet

Der findes ikke noget mere irriterende, end hvis man sidder og leder på nettet efter et eller andet og der ikke kommer noget frem der er værd at kigge på – det er det jeg mener med tydelighed – når jeg søger på en vare, som jeg gerne vil købe, så forventer jeg at dem der sælger også er synlige og tydelige med deres produkter.

Når jeg vil sælge mig selv, så lægger jeg jo heller ikke et billede op af mig selv der er utydeligt – det skal være både tydeligt og synligt hvad det er der markedsføres – det er jo lige før at man tror at ens syn er blevet dårligt og at man skal til en optiker, når man kigger på billedet.

Noget helt andet er det med pigen med det røde hår – hun er både tydelig og synlig – og hun kunne godt præsentere noget inden for moden og hårstil – når man kigger på billeder, så sætter det uvilkårlig ens tanker i gang med et eller andet, spørgsmålet er bare hvor det bærer en hen.